Två karlar i kostym efterlyses

Är sugen på en helkväll med Team Skåne där Champagne, glitter och glamour står på listan tillsammans med en rad andra lyx. Vi söker två stiliga herrar som inte är rädda för att vara lite top notch för en kväll.

Vi söker dig som är:

20-25 år....

Mimi vill ha en lång, smal, mörkhårig svensk med fina ögon (helst gröna) som gillar att investera i kärleken tecken!

Carro söker en lång, smal, ljushårig alfahanne med blå safirögon som kan charma korsetten av henne i en lyxsvit betald av herren själv.

Kvällen kommer startas runt 5 med champagne, jordgubbar och spetsunderkläder på en av Uppsalas mest centrala adresser. Där väntar ett exlusivt välkomnande med lokala celebriteter och fördrink. Garanterat vackert blickfång i denna luxuösa våning. Hämtning med limousine sker vid 9tiden då en privat chaufför ser till att vi tar oss till flera av stans hetaste uteställen. Kvällen avslutas som man själv behagar (Vi vet redan vad Carro har för planer, kan det vara så att Mimi planerar något liknande?)

Är du rätt man för oss?  Tveka inte att höra av dig!

Datum för detta spännande event är inte satt ännu. Vi publicerar detta inom kort.

Vänliga hälsningar Team Skåne

Kommentarer
Postat av: Edward

hahahaha,TeamSkane selling out? xD

2008-12-02 @ 19:07:45
URL: http://bakaman.bilddagboken.se
Postat av: The Legend

Varför beskrev du mig Mimi?

2008-12-03 @ 17:25:11
URL: http://teamdyngraka.blogg.se/
Postat av: Andréa

Nu såhär i juletider... kan du inte tänka dig att göra mig en liten tjänst? Se det som en mini-julklapp till mig om du vill :)

Jag vill att du blir medlem på en sida där DU kan få helt gratis presentkort på Kicks, Make Up Store eller Bodyshop. Inte helt fel va?

Allt du behöver göra är att registrera dig på sidan och börja samla poäng (bland annat genom att värva fler medlemmar): http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=139871

Puss på dig!

2008-12-03 @ 17:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback