Bli kidnappade av aliens i Stockholm



Bara för att jag skrev ett Religions-arbete om Scientologerna
blev både jag och Mimi besatta av den. Vi köpte en guldfisk
döpt till Xenu (läs: en intergallaktisk härskare för miljoner år sedan)
på fyllan samt började spåna på en underbar idé.

Detta är den berömda reklambilden för alien-kidnappningen.
Vi blev inte kidnappade, men vi hade jävligt roligt när vi försökte.

(Äventyr från Mars 2008)

Team Skånes historia - Part 2

Godkväll, Carro här.

Både jag och Mimi verkar ha den lilla egenheten att bara uppdatera sent på nätterna, när man borde sova för att orka med skolan. Hon skyller på tankar som virvlar, jag skyller på att jag nyss blev guild-leader (jag satsar på att jag är mest patetisk). Men med tanke på hur många som läst bloggen under det dygnet den varit uppe, 106 personer, måste jag bidra till att stilla er nyfikenhet.



Sist avslutades stycket lite mystiskt med ”vi åt väl nudlar eller något”, men det var faktiskt oxfilé. Mimi är ju faktiskt aristokrat som vi alla vet. Men med mätta magar och forfarande något snurrigt stänger vi in oss på Mimis rum där hon sedvanligen sjunker ned framför datorn med något spel medan jag sjunker ihop på sängen. Vi har givna regler för hur vi beter oss när vi umgås liksom.

Det är tyst ett tag innan jag får ett random utbrott och ilsket skriker att hon är en jävla hypokrat som inte vill spela Metallica högre än hon redan gör. Sen inser jag att vafan är en hypokrat överhuvudtaget? Och varför snackar jag Norrländska? Mystiken tätnar. Mimi får också ett konstigt utbrott och skriker när hon hittar sin åttonde femma på 10 minuter.

FEMMOR ÖVERALLT. JAG SER FAN FEMMOR ÖVERALLT. HITTAR JAG EN PENG SÅ ÄR DET EN FEMKRONA, HITTAR JAG INTE EN PENG SÅ ÄR DET INTE EN FEMKRONA!!

Och det är precis HÄR som Team Skåne blir Team Skåne. Precis efter ett utbrott om femkronor bestämmer vi att vi ska lifta med lastbilar till Skåne. Hur vet vi inte, varför vet inte och det ringer ingen idiot-klocka någonstans. Mimi ringer Khim med grusbilen några minuter senare och frågar om han jobbar i Stockholm, jag somnar.

Nästa dag är vi båda bakis och efter upprepade väckningar av den döda klumpen i sängen bredvid mig skickar jag sms att ”nu fan åker jag hem dumskalle” och sätter mig på bussen hem. Sover en stund hemma och vaknar upp av en ringsignal, Mimi håller redan på att packa väskan…

Måndagen den 18:onde februari (åtminstonde enligt Mimis opålitliga bilddagbok) sitter vi på tåget till Upplands Väsby. Jag har precis hånglat upp en 2 år yngre kille på min buss från Alsike och vinkat adjö till hans tungt kriminelle vän på tågstationen, Mimi ser yrvaken ut och verkar inte riktigt förstå läget. Sen tittar vi på varandra, ni vet den där filmblicken, och tjuter ett pinsamt tjejigt ljud. Nu var vi fan på väg (en gång till)!


Grindarna på stationen i Upplands Väsby, men för oss var det grinden till TS första äventyr.


(Glöm inte att fortsätta följa TS resor genom Sverige och världen.)

Team Skånes historia - Part 1

Tjabba grabbar o tjejer, dame... vänta.. det var den inledningen jag körde med sist va?

Värt ett försök till:

Hej hopp alla glada!

Nu ligger jag här, klockan slog precis över till 03.02 Söndag natt. Jag är inte riktigt kapabel till att sova av någon outgrundlig anledning. det är alla tankar som far runt i skallen och jag blir så less!!

Men nog om det för fan, det är inte det man vill läsa. Jag antar att ni alla är riktigt sugna på att få reda på hur TS faktiskt startade.. Jag kommer inte skriva hela historien, utan mer lite i taget så att det blir lite mystiskt med det där "To be continued..." som alltid kommer upp när det är som mest spännande.

Det började en ljus, iskall söndagmorgon någongång i Februari 2008. Vi i Crew vaknar upp efter en helt galen fest i Ramsta. fortfarande lite på lyset så tar vi till sist dunken och våra tillhörigheter och ska gå till bussen för att åka hem. Självklart, precis som med att man alltid ställer sig i fel kö - så åker alltid bussen förbi en precis innan man når fram. sagt och hänt. Det är alltså 1.5h kvar tills nästa buss går, vad gör man? man blandar ut dunken med julcider och super till igen!

Sittandes där på busshållplatsen, kl 2 en söndag. Sjunger italienska smörsånger och magnus uggla. Kan det bli bättre? Medan jag och min käre kompanjon sitter där och dricker vodka spetsat med julöl så får jag den briljanta idén att vi ska dra till Skåne. Carro är ju inte den som är den, så det är klart vi drar till Skåne.

Väl på bussen in mot stan så sjunger vi vidare och röjjer som fan. Vi framstod förmodligen som totala idioter, det var ju ändå söndag? jaja, när vi kommer in till stan så var vi skapligt förfriskade båda två, så vi springer runt som två halshuggna hönor och försöker leta rätt på en Italienare som kan översätta låten åt oss (Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Con Te Partiro). Vi hittar tyvärr bara en, som dessutom bara snackade skit. HAN LJÖG FÖR OSS!!

Sedan, av någon okänd anledning så hamnar vi på buss nr 18. vi har så roligt så vi åker runt ett par varv på bussen och blir bundisar med chaffisen, omöjligt att slå. väl i mina hemtrakter så träffar vi på Linus från Järlåsa som lärde oss dansa bugg i skogen. det var en upplevelse kan jag lova!! 

Vi drar hem till mig, käkar lite nudlar eller något och sen påbörjar vi vår resa... och det är nu det där hatade "To be continued" ankommer. Carro får skriva resten, nu ska jag fan sova!!!.Carro med dunken vid den omtalade busshållplatsen!To be continued...

Vi är tillbaka!

Nu grabbar och tjejer, damer och herrar, djur och hermafroditer - Är Team Skåne tillbaka på banan!!

Efter några månaders inaktivitet har era största idoler kommit fram till att satsa på "Crazy-karriären" igen! Vi kommer här skriva om alla våra knäppa (och otroligt smarta) upptåg. vi kommer dokumentera allt som händer i våra liv, i alla fall allt som kan tänkas vara av intresse för andra, såsom dig, din mormor eller din katt. så håll dig uppdaterad för här kommer det hända grejer.

Vi kommer även skriva ner det som vi redan har utfört. däribland historien bakom Team Skåne, våra spontanresor runt om i landet (och resten av världen). Eftersom LAN-Partyt Birdie är platsen där Team Skåne uppkom så kommer det självklart ha en mycket central roll i bloggandet.

Vi kommer absolut inte tvinga på någon att läsa det här onödiga rabblet, men vi uppskattar starkt kommentarer och kritik (eller egentligen inte kritik, men man måste ju vara lite pedagogisk). Vi älskar vad vi gör, dvs. ingenting annat än galenskap. Vi har heller absolut inte för avsikt att skada någon med materialet vi lägger upp här och vi ska verkligen försöka se till så att ingen tar illa upp.

Vi gör det för att vi helt enkelt är totalt urflippade och vill dela med oss av vår impulsiva livsstil och gärna inspirera människor att bli mer spontana.



Så Team Skånes extraordinära motto är:

Gör det du vill och ta konsekvenserna sen

Det här är början till en helt ny livsstil och vi hoppas som sagt på mycket kommentarer och framförallt, positiv kritik!!
Ta hand om dig, du äventyrslystna galning!


/Mimi & Carro i TEAM SKÅNE