Den dagliga dissen av motiv

Hachi ハチ/./ hikikomori säger (20:06):
jag blev klokare när jag fyllde 18

Motiv. säger (20:06):
nej

Hachi ハチ/./ hikikomori säger (20:06):
jo faktiskt, jag har inte gjort så många misstag sedan dess

Motiv. säger (20:07):
nehe ? så jag var ett misstag.. tack för det

Hachi ハチ/./ hikikomori säger (20:07):
det har jag inte sagt

Motiv. säger (20:07):
ta en titt på din föregående mening

Hachi ハチ/./ hikikomori säger (20:08):
nämnde jag ditt namn i den meningen kanske?

Motiv. säger (20:08):
nope meeen. ändå.. vi prata om dig o mig o du nämner misstag

Hachi ハチ/./ hikikomori säger (20:09):
aouch du kom på mig... jag glömmer ibland att du förstår subtila meddelanden

Hachi och Hktc ingår pakt om köttets lustar

Hachi ハチ/./ hikikomori säger (16:10):
Hahahaha fast nu när mina killkompisar börjar sina tar jag ju dina ;]

Hk || säger (16:10):
haha no shit

Hk || säger (16:11):
du ska ge fan i mina xD

Hachi ハチ/./ hikikomori säger (16:11):
Seriöst, jag måste lägga ner.. No more sex på 2 månader!

Hk || säger (16:11):
ja faktiskt xD

Hachi ハチ/./ hikikomori säger (16:11):
nu är det sexförbud!

Hk || säger (16:11):
det är ungefär som att du tar över för både mig o dig

Hk || säger (16:12):
när jag har torka så har du raid haha

SOS Carro (TS gör en insats för samhället)

Jag är som en levande skyddsängel. Det här är tredje helgen i rad jag räddar människor efter krogen på lördagsnätterna. Tror jag borde starta en skyddsorganisation och patrullera Uppsala på helgerna, för det är helt sjukt vad mycket bråk det är när man är påväg hem.

Och inget ont om invandrare nu, det är inte personligt, men droppen fick bägaren att rinna över igårkväll när jag var påväg över bron till Flurran (för att hämta hem en något överförfriskad farsa). En gubbe var aspackad och troligen påväg hem, från ingenstans kommer en invandrare med en tegelsten och sular den i huvudet på gubben. Så jag springer och plockar upp den honom, så han inte skulle frysa ihjäl (det spöregnade vid 3-4 i natt) och försöker stoppa en blödning mitt i gatan. Och vad gör alla andra?

De springer därifrån, tutar irriterat och ringer och stör mig för att säga: "vafan är du? vi ska åka. kom annars åker vi utan dig!". Jag må vara aspackad och skittrött, men jag har nog med samvete för att hjälpa människor. Den enda guldstjärnan ska de okända ~30 damerna ha, som tillslut vågade sig fram och hjälpte till att prata med polisen.

Jag kom hem vid 6 på morgonen; blöt, blodig och aspackad. Skitbra kväll, verkligen.

Nedan följer hedersvärda dåd:




Word up hoes

(mitt nya favorituttryck)

Hej det här är en efterlysning! Under min extremt kalla, hungriga & desperate gångväg hem från bussen (runt milen). så fick jag en snilleblixt!

Häromdagen berättade pappa om när hans kompisar cyklade till Italien, sålde cyklarna, stack till Nepal och jobbade, tillsist så åkte dom till Australien och stannade där i några månader.

Jag undrar nu, om någon vilsen själ där ute är sugen på något liknande? Det behöver absolut inte vara i samma extrema grad men iallafall någonting? Förstå vilken WIN när man faktiskt har gjort något sådant?

Dags för det Svenska folket att sluta ta livet så jävla seriöst!!

Någon som är på?

//Mimi

kROOOOOGRUNGDA

Jag äs svinpackat och dryg just nu. Nyss gjorde jag något hemskt onödigt, jag fick sånna där pirripirri när jag skulle erskortera hem ett fyllo. Ni vet... Det där som man inte vill lämnna men känmner änmdå. Men det är kliksom inte så det ska vara. Men det är bättre nu.

Mimi vet precis vad jag pratar om. Ci alla har våra svagheter bland nördarna, riiiight?

katten är lila, hjälp mig.

// carro

Strippklubbar, Kokain & Hårdrock

HEJ!

nu har jag en jävla historia att berätta för er! Som Carro nämnde i det förra inlägget så har jag spenderat min natt i vårt lands sköna huvudstad! Jag fick för mig att åka och tröstsupa med Gustav and so be it!

Jag sätter mig på bussen, tåget samt tunnelbanan och dyker upp hos G vid 9tiden. blir då välkomnad med en heineken! kan det bli bättre? skitsamma, vi dricker bärs och gissar bilmodeller till 12 ungefär, sen skulle vi till den gulliga lilla krogen Harry B James.

Efter en halvtimmes snurrande i staden som aldrig sover så hittar vi till Harrys, men precis utanför träffar vi på 2 rara små filurer vid namn Vladimir & Per! (jag vet lol). Världssköna grabbar! Vladimir och Gustav hade tydligen gått i samma klass en gång i tiden så vi alla kom överens rätt snabbt eftersom det fanns forntida kontakt. Jag o Per lurade G och V att vi kände varandra sen 3 år tillbaka, OCH BÅDA GICK PÅ DET!! Hahaha, hur som helst.....

Det komiska med den här kvällen var att vi hamnade på strippklubb, 3 st!! Först till KINO, men dom vägrade släppa in tjejer... "det här är en herrklubb!" MEN VAD GÖR LESBISKA DÅ?

Till sist kom vi till ett ställe som faktiskt tillät kvinnor som inte dansade på stänger. det var nice.. medan Vladimir betalade inträdet åt oss (1000:- per pers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)  så ställde jag mig själv frågan: Vad i helvete gör jag på en strippklubb i stockholm en torsdag utan min bättre hälft?

jag hamnade på nedervåningen med G och två strippor, och jag hade såklart ett moralsnack med min. "mår du inte dåligt av det här?, känns det inte fel?" stackars kvinna. hahaha men fan vad roligt vi hade! stripporna erbjöd sig att bada Jacuzzi med oss osv. fan det var "bättre" än i Grekland? wtf?

Seriöst?

Ryssen, fransosen, Tjecken eller vad han nu var - och Per snackade konstant om kokain och tuttar, det var ganska komiskt faktiskt  "imorn om vi ska ut så ska jag ha koks det säger jag bara"

Vad man hittar i Sthlm alltså... det är som ett annat land jämfört med Uppsala...

Vi avslutade med att käka på donken (som V självklart bjöd på. vilken kille!) hahaha och sen gick vi till T-banan. Vi åkte hem när resten av landet åkte till jobbet/skolan!

Det är det här jag menar? Frihet!

<3


Juste, vi satt på en hårdrocksbar där jag poolade med DJ'en samt bråkade med en skallig nazist med dubbelmoral utan dess like. jag har faktiskt lite bilder från denna kväll. bland andra en bild på oss allihop utanför Club Prevé (strippklubben). men jag slänger upp dom senare eftersom jag inte har sladden till kameran här!!

Nu pallar jg inte skriva mer just nu. en ny galen kväll väntar den som dricker öl!!  G springer runt i morgonrock och gör hamburgare åt oss! :) rart va?

jajja, tja :D




Mimi, Vladimir och Per utanför Club Privé. Den enda Strippklubben som ville släppa in tjejer.
Fråga mig inte ens vad för jävla pose jag drar till med på den här bilden. ingen som vet ingen som vet! '
Hahaha vilken kväll ;)

Han försökte i allafall.

Mimi gav mig nyss en diskret utskällning för att jag varit dålig på att uppdatera. Men det är ju trevligare med kvalitet än kvantitet? Anyway...

Just nu är min andra halva i Stockholm, där har krogen tydligen öppet till 03 en Torsdag. Själv är jag mer av en torrboll, stannar hemma och skaffar vuxenpoäng. Just nu sitter jag och skriver ett PM (som blivit 15 sidor i skrivande stund) och min far försökte nyss låtsas vara akademisk genom att erbjuda sig att korrläsa den. Han drog på sig glasögonen och rynkade ögonbrynen... Nu skulle han minsann få hjälpa sin dotter!

Han var allvarligt talat sådär jättelycklig som bara pappor kan vara. När dom känner sig viktiga och delaktiga. Dock varade hans sinnesstämning inte speciellt länge, ungefär 2 minuter.

Han kom till frågeställningen, suckade och tog av sig glasögonen. Han förstod inte vad det stod. Detta debatterade han över i en halvtimme innan han ropade att han läst klart. Aja, han försökte ju i allafall hjälpa till.

Och då kommer vi till meningen med inlägget: Det är tanken som räknas! (så länge inte tankar blir till monologer a'la Hamlet).



Carros pappa i egen hög personlighet. Vi ser vartifrån mina hobbies kommer (cigg och shots!).
Fast pappa röker egentligen inte, här SMYGRÖKER han för sin flickvän (som själv är rökare) på
fyllan i en liten bar i Rom. Väldigt diskret, han lyckades verkligen. Hon tog kortet, lol.


Kom o ta mig långt härifrån... långt härifrån.....

Hjälp.

Jag har nog aldrig varit så otaggad på att jobba någon gång. Ikväll vill jag antingen mysa hemma med min lila katt eller åka på ett äventyr som aldrig skådats.. typ Libanon. eller Krakow... vart fan som helst jag är trött på att sitta still på arslet i denna skittråkiga stad.

Varför varför är jag inte miljonär..? 

Peeps.  Hjälp mig bli rik genom att välja en av följande bokstäver:

D    F    G    H    C



Libanon

Att någon går på en sån här sak så enkelt... Är för mig en väldigt stark komplimang! :D


Sms:

Fredrik -> Mimi
Var är du kvinna? ;)

Mimi -> Fredrik
Jag är i Libanon, själv då?


Msn senare på dagen:

....
Hk || Säger:
Hejs sötnos, hur är sverige?
ツ๑ Fredrik Säger:
Hur är libanon?! :O
ツ๑ Fredrik Säger:
När fasen åkte du?!
ツ๑ Fredrik Säger:
Bara bra här
Hk || Säger:
Det är faktiskt rätt bra!
Hk || Säger:
trodde inte det men
Hk || Säger:
Förrgår :)
....

TS blir barn igen

Carro: "Fan vad pinsamt, vi är 18 år och sitter i en koja och super!"
Mimi: "Käften, den har ju gardiner"



Klassisk video från Grekland-resan. Haha.

Team Skånes nya motto!

Vi har nu kommit fram till ett nytt motto istället för " gör vad du vill och ta konsekvenserna sen" och det lyder :


Efter öl kommer vatten


Och för den hjärndöde så är det då en slags "cover" på "efter regn kommer solsken"


Godnatt nu är det slut på tisdagskröket! upp om 3! Pyss

Tisdagkväll

Godkväll,
Ni undrar förstås vad Team Skåne har för sig en Tisdagskväll? Jag kan berätta för er att det är party. Vi lyssnar på Rednex, dricker cider och börjar bli aspackade. Problemet är att vi har skola 8.30 imorgonbitti, men har det någonsin stoppat oss? Nej trodde väl inte det heller.

Det finns tyvärr inga bilder (det här med teknik är inte våran grej, direkt. Att koppla nätverk på landet är LOLOLOLOLOL), men vi bjuder på en gammal goding! Det här är Mimi i en palm på Mallorca på en morgon när hon ville fortsätta supa medan de andra ville sova.


Kvällens random lol

Motiv. säger (02:33):
kan inte du bli porrskådis?

Motiv. säger (02:33):
jag funderar på å starta ett porrföretag

Motiv. säger (02:34):
om du vill slipper du knulla med negrar med stora kukar


Helt från ingenstans skriver den här idioten (som jag tyvärr måste medge är en gammal vän). Jag är för trött för att driva vidare på det, men jag är säker på att någon annan har god fantasi. Så hjälp mig formulera en bra fortsättning på konversationen.

Trollets visa ord

Minnena är det enda man tar med sig när man dör

//Trollet<3



Ur: Team Skånes historia part ?. Ej utgiven än men ni kommer känna igen er! :)

Gris i moské Part II

Så sant som det var sagt, för några minuter sedan fick jag ett sms angående det förra inlägget samt en länk till denna annons från blocket. Den ser söt ut, den här lilla grisen. Frågan är vad vi gör av den efter den fyllt sin funktion?



Pris: 100:-

Vår vän "Grisen", en 5-årig minigrisflicka, behöver akut ett nytt hem pga att hon ej kommer överrens med de andra grisarna i TS och inte får tillträde till stian. Men hon är absolut inte otrevlig, det är bara det att hennes favoritdryck sammanfaller med vår - hon gillar att tjuva öl när man inte tittar.

Grisen är väldigt egensinnig men snäll och van vid barn. Blir ganska "jobbig" när hon brunstar och vi har därför gett henne p-spruta. Hon är väldigt mångkulturell, går ofta med till moskén och ber. Hon har även varit med TS runt i Sverige.

Om ingen köper henne kommer vi tyvärr tvingas åka till Norrland på Grisfest.

Gris i moské

Jag fick just en vision. Min käre klasskamrat Sabina kom med den ganska korkade men samtidigt betydelsefulla frågan:

Mimi, Vad händer egentligen om man släpper in en gris i en moské?

Jag blir lite smått shockad över den oväntade frågan och svarar att jag inte har någon aning och varför det skulle hända någonting alls. Men hon förklarade rätt smidigt

 "men måste man inte liksom riva hela huset då? eftersom att grisen är typ oren?"...

Hon har ganska rätt egentligen, men jag kom att fundera på samma fråga själv här. Var precis på väg att smsa min bättre hälft om att vi verkligen måste släppa in en gris i en Moské bara för att se folks reaktioner. Så Carro, här har vi det. Höstens höjdpunkt.


Men bara för att försäkra alla läsare, det var inte vi!!

Silja, öl och militärer

Tjabba tjena hallå!  Idag blir det ingen brutal ändring av TS's lägesenergi, däremot kinetiken letar sig mot oanada höjder som vanligt, så här på hösten går den bara neråt. Det börjar bli sjukt kallt ute och jag äger fan ingen jacka än... får ta med mig mitt en-persons-crew ner på stan och leta. Carro? är du på? FIIIINT det! räknar med dig!

Tänkte ta och berätta lite om vår äventyrsfulla resa till Finland förra veckan! den är det inte många som hört! Spännande spännande....

Det hela började när det fullständiga TS satt på Barista i stan och fikade under tisdagseftermiddagen v.39. Efter en stunds onödigt snack så utbrister min kära kompanjon: "MIMI, JAG MÅSTE BORT, SKA VI TA EN WEEKEND NÅGONSTANS?!"... Vad är det självklara svaret? utan tvekan börjar vi direkt leta billiga flyg och hotell. Själv var jag helt inställd på Warsawa, Polen. Men min andra halva var lite skeptisk, så vi kommer fram till att en 40h's kryssning till Riga var det ultimata.

There we were, looking for an option!  Hur som helst, vi fick inte med oss så där överdrivet mycket folk. så till slut så minimerades resan till en 24h's kryssning till Åbo. Den lyckades vi med mycket om och men lura med oss Becca och Magda!

OFF WE GO!


under den kalla onsdagseftermiddagen så får vi sjuss med Carro's söta lilla farmor till Värtahamnen i Stockholm och bordar båten ganska snart! Lyckliga som få över att ha kommit iväg på ännu ett spännande äventyr kliver vi in i hytten och bara väntar på att Taxfreen ska öppna. efter minuter som kändes som timmar så var vi till slut nere o väljde o vrakade bland hundratals, kanske tusentals olika substanser med oanade krafter. Det blev ett par sexpack Fizz, Gin Tonic på burk och en Vinbox. Även ciggaretter inhandlades i förebyggande syfte.

Efter ungefär en timme så blev vi rätt uttråkade, så jag som den idiot jag är. knackar på hos grannen mittemot (bara för att få kontakt) och frågade om de hade lite hårspray. Grannen som var en rar invandrarpojke i vår ålder svarade shockat att han bara hade vax. Så det blev rakt på sak: "häng med in till oss å parta då?". sagt och gjort. invandrarpojken var vår!

Moahaha.. jajja, det var trevligt... efter detta har vi alla lite minnesluckor, men vi tappar bort magda. Jag, Carro och Becca beger oss till Cafeterian där vi lyckligtvis träffar på tre glada pojkar  som vi senare döpte om till "Daniel Militären Kuhlström", "Sär-Per" och ja ni, vad den tredje hette vet jag fan inte... DET SKA HAN BARA HA!!!

Daniel Militären Kuhlström & Mimi.. Även lilla Carro i vänstra sidan. Sexiga som få alla 3!

Militären, Mimi och Carro ( Showing our best sides)

Vi hängde runt med dessa grabbar. (glada att ha blivit av med de första raggen). Och nu var det bara framtiden framför oss! vi partade loss, satt i discot och söp till utan vidare funderingar och helt plötsligt så vaknade man i hytten igen. Jahaja säger man. Carro snarkade friskt och Becca var försvunnen....

Kadett Kuhlström hade tydligen sussat inne hos oss och det var ju lite av en shock, så det var bara att knäcka en Fizz som lyckligtvis hade överlevt natten i den galnaste hytten av dem alla. resten av hytten shockas av det "Pshh shiikkk" (imiterar en burk med fizz som öppnas). och alla taggar genast till. Det blev till att dricka direkt ur vindunken och det sänktes mer öl och Gin än vad man egentligen borde konsumera.

Dagen gick i rasande fart och vi höll oss stadigt påverkade. Becca for in och ut ur hytten för att hämta lite vin lite då och då. Vi lekte talibaner och åt äckliga mackor, raggade på pensionärer och båtpersonal... det blev helt galet dvs. Ungefär en timme innan vi skulle kliva av båten hemma i vidriga stockholm så lyckades jag ragga upp 3 20 åringar ute på däck. dom var inte lite taggade på min underbara idé att dra en kryssning till. so be it!.

Vi tappar bort 20åringarna och kliver av båten. lyckligtvis hittar vi dom jävlarna igen på terminalen när de står och försöker köpa biljetter för att ta ett varv till med underbara Silja Galaxy. vi ansluter oss utan tvekan, däremot tappar vi Becca. hon ville hem. Efter en timmes väntan vid incheckningen så får vi till slut inga biljetter... vi går mot tunnelbanan i sorg... stor sorg...

Nu får det vara nog för denna underbara morgonskrivning. Återkommer med uppföljaren till denna histora senare.. dvs Vad hände sen? Vem gjorde vad och var? Det blir en spännande läsning kan jag lova!

Catch ya on the flip side dear readers!

TS med Vindunken ;)


Carro sveper medan Mimi hejjar på och vill ha dunken! "Ge mig nu, min tur min tur min tur!!"

Ena halvan av TS ger sig ut på spåret

Den här gången håller jag mig till eljusspåret snarare än random desinationer med tåget, men det kommer säkerligen komma en hel del sånna också framöver. Jag har faktiskt klurat ut en hel del att göra, tänk vad lite frisk luft utan nikotin kan göra!

Nu är det så att jag har utvecklat ett program som ska ge maximal effekt, så min äventyrskraft är ännu starkare! Klockan 23 varje kväll kommer jag ge mig ut i mörkret och springa 30-60 minuter beroende på väder och läxhög. Första passet blev nyss avklarat (45 minuter för den som undrar) och självklart var det Nanne Grönwall och Magnus Uggla på repeat, Mimis och mina theme-songs. Dessutom ska jag pallra mig till centralbadet och hämta ut mitt kort, så kan man leka val i den poolen på helgerna.



Innan sommaren när jag fortfarande levde på blåbärssoppa
och solade bort både bilringar och hjärnceller.


Här var jag stark! Se bara på [insert name of random person on krogen], visst ser han imponerad ut? Jag vill minnas att han utbrast:
"Nejmen! Vad gör en amazon som dig här? Borde du inte vara i skogen och jaga björn!"


Det skulle ha blivit historien om Greklandresan

Som en liten instickare här mitt i allt, ungefär 4 månader efter det jag snart ska beskriva. Sitter jag nu här och skriver i vredesmod. jag är så arg på detta moderatstyre. man får fan räkningar hit och dit och måste betala oansenliga summor för saker som man inte ens kommer ihåg (pga tid, inte alkohol). asen lurar oss fattiga stackare på pengar. FAN så arg jag blir...

nu är jag inte ens på humör att skriva om något roligt så jag skiter i det... Återkommer snart!