Strippklubbar, Kokain & Hårdrock

HEJ!

nu har jag en jävla historia att berätta för er! Som Carro nämnde i det förra inlägget så har jag spenderat min natt i vårt lands sköna huvudstad! Jag fick för mig att åka och tröstsupa med Gustav and so be it!

Jag sätter mig på bussen, tåget samt tunnelbanan och dyker upp hos G vid 9tiden. blir då välkomnad med en heineken! kan det bli bättre? skitsamma, vi dricker bärs och gissar bilmodeller till 12 ungefär, sen skulle vi till den gulliga lilla krogen Harry B James.

Efter en halvtimmes snurrande i staden som aldrig sover så hittar vi till Harrys, men precis utanför träffar vi på 2 rara små filurer vid namn Vladimir & Per! (jag vet lol). Världssköna grabbar! Vladimir och Gustav hade tydligen gått i samma klass en gång i tiden så vi alla kom överens rätt snabbt eftersom det fanns forntida kontakt. Jag o Per lurade G och V att vi kände varandra sen 3 år tillbaka, OCH BÅDA GICK PÅ DET!! Hahaha, hur som helst.....

Det komiska med den här kvällen var att vi hamnade på strippklubb, 3 st!! Först till KINO, men dom vägrade släppa in tjejer... "det här är en herrklubb!" MEN VAD GÖR LESBISKA DÅ?

Till sist kom vi till ett ställe som faktiskt tillät kvinnor som inte dansade på stänger. det var nice.. medan Vladimir betalade inträdet åt oss (1000:- per pers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)  så ställde jag mig själv frågan: Vad i helvete gör jag på en strippklubb i stockholm en torsdag utan min bättre hälft?

jag hamnade på nedervåningen med G och två strippor, och jag hade såklart ett moralsnack med min. "mår du inte dåligt av det här?, känns det inte fel?" stackars kvinna. hahaha men fan vad roligt vi hade! stripporna erbjöd sig att bada Jacuzzi med oss osv. fan det var "bättre" än i Grekland? wtf?

Seriöst?

Ryssen, fransosen, Tjecken eller vad han nu var - och Per snackade konstant om kokain och tuttar, det var ganska komiskt faktiskt  "imorn om vi ska ut så ska jag ha koks det säger jag bara"

Vad man hittar i Sthlm alltså... det är som ett annat land jämfört med Uppsala...

Vi avslutade med att käka på donken (som V självklart bjöd på. vilken kille!) hahaha och sen gick vi till T-banan. Vi åkte hem när resten av landet åkte till jobbet/skolan!

Det är det här jag menar? Frihet!

<3


Juste, vi satt på en hårdrocksbar där jag poolade med DJ'en samt bråkade med en skallig nazist med dubbelmoral utan dess like. jag har faktiskt lite bilder från denna kväll. bland andra en bild på oss allihop utanför Club Prevé (strippklubben). men jag slänger upp dom senare eftersom jag inte har sladden till kameran här!!

Nu pallar jg inte skriva mer just nu. en ny galen kväll väntar den som dricker öl!!  G springer runt i morgonrock och gör hamburgare åt oss! :) rart va?

jajja, tja :D




Mimi, Vladimir och Per utanför Club Privé. Den enda Strippklubben som ville släppa in tjejer.
Fråga mig inte ens vad för jävla pose jag drar till med på den här bilden. ingen som vet ingen som vet! '
Hahaha vilken kväll ;)

Kommentarer
Postat av: tomas

Hahaha det här är ju helt underbart!

2008-10-17 @ 15:43:01
Postat av: tizzler

hahaha vilken lirare som betalar så mycket ;>

sääärbarn :D

2008-10-17 @ 16:18:00
Postat av: Caroline.

Klockrent <3 :D

2008-10-18 @ 03:14:19
URL: http://teamskane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback