Vi är tillbaka!

Nu grabbar och tjejer, damer och herrar, djur och hermafroditer - Är Team Skåne tillbaka på banan!!

Efter några månaders inaktivitet har era största idoler kommit fram till att satsa på "Crazy-karriären" igen! Vi kommer här skriva om alla våra knäppa (och otroligt smarta) upptåg. vi kommer dokumentera allt som händer i våra liv, i alla fall allt som kan tänkas vara av intresse för andra, såsom dig, din mormor eller din katt. så håll dig uppdaterad för här kommer det hända grejer.

Vi kommer även skriva ner det som vi redan har utfört. däribland historien bakom Team Skåne, våra spontanresor runt om i landet (och resten av världen). Eftersom LAN-Partyt Birdie är platsen där Team Skåne uppkom så kommer det självklart ha en mycket central roll i bloggandet.

Vi kommer absolut inte tvinga på någon att läsa det här onödiga rabblet, men vi uppskattar starkt kommentarer och kritik (eller egentligen inte kritik, men man måste ju vara lite pedagogisk). Vi älskar vad vi gör, dvs. ingenting annat än galenskap. Vi har heller absolut inte för avsikt att skada någon med materialet vi lägger upp här och vi ska verkligen försöka se till så att ingen tar illa upp.

Vi gör det för att vi helt enkelt är totalt urflippade och vill dela med oss av vår impulsiva livsstil och gärna inspirera människor att bli mer spontana.



Så Team Skånes extraordinära motto är:

Gör det du vill och ta konsekvenserna sen

Det här är början till en helt ny livsstil och vi hoppas som sagt på mycket kommentarer och framförallt, positiv kritik!!
Ta hand om dig, du äventyrslystna galning!


/Mimi & Carro i TEAM SKÅNE

Kommentarer
Postat av: Caroline.

Åh det här är min favoritsida!

2008-09-29 @ 01:11:51
Postat av: a to the lex

Mimi, du är inte riktigt frisk.

vilket iofs är anledningen till varför du är min soulmate... you fuck.

kör i vind. ring mig. fessk. katten är så jävla cp lila så du förstår inte hur lila den är.

2008-09-29 @ 01:33:32
URL: http://eestranged.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback